Kampreferat Fighters VS Sandefjord Whalers U18/Elite

Da vaktmesteren kjørte over isen med prepareringsmaskinen visste han lite om hvilke seierssultne hockeyspillere som satt og trippet i garderoben. Det var duket for første ligakamp denne sesongen og Siddis Fighters møttes på halvveien mot Sandefjord Whalers i en ishall i Kristiansand. Her skulle det avgjøres mellom både junior og seniorlag, noe som virket enormt spennende.

 

Først ut var juniorlagene. Kampen åpnet gjevnt med aggresivt angrepsspill fra begge parter. Siddis Fighters fikk pucken først i mål, men Whalers ville ikke være noe dårligere og snudde kampen fort til 2 -1. Sluttresultatet etter en målfylt kamp ble 5-4 til Whalers på sudden death etter en kjempeinnsats fra begge lag.

 

Så var det seniorene sin tur til å vise hvordan det skulle gjøres. Etter mye frem og tilbake puttet Whalers sitt første mål, som skulle vise seg å bli det første av mange. Fighters gjorde en iherdig innsats og viste mot man skal lete lenge etter, men det holdt ikke helt igjennom. Whalers tok dem på teknikken og fikk virkelig en bonus på målforskjellen da sluttresultatet ble 6 – 0.

 

Vi gleder oss til neste møte mot Bergen i på Siddis Fighters sin hjemmebane!