Velkommen til sesongen 2015/2016!

Først og fremst vil vi ønske velkommen til alle nye spillere og samtidig ønske spillere som har gått fra U15 til U18, og fra U18 til Elite lykke til!  

Nytt for sesongen er at Siddis Fighters skal konkurrere i Xercize Hockey League, noe vi har gledet oss til, samtidig som vi ser med optimisme mot høydepunktet; påsketurneringen. 
Etter en energifylt 2014/2015 sesong med mye slit, svette, blod og tårer så er det nok mange revansjelystne spillere som er klare for å ta med seg "byttå" til Stavanger!


I forbindelse med XHL så blir det både hjemmekamper og bortekamper så trening har aldri hatt mer betydning enn nå for at Fighters skal kunne hevde seg i denne prestisjetunge ligaen, og jeg vet at ALLE spillerne er klare for å yte sitt ypperste både på trening og i kampens hete.

På oppstartsfesten samlet vi alle spillerne og hele staben rundt laget for å ha info om den kommende sesongen samt oppbyggelse. Helge Log sto for de praktiske opplysningene rundt kamper som vi skal spille, nye regler, nye spillere og mye annet nyttig. Når maten hadde blitt fortært og informasjonen gitt ut så ble det tatt frem viktigheten med det å være en proaktiv ungdom som tar ansvar selv og som ikke må bli dratt med på trening, dugnad eller annet, men som kan være et forbilde i dette arbeidet vårt. Det ble også oppfordret til at alle skulle legge seg på hjertet å være like engasjert på isen som i arbeidet utenfor.

 

Lykke til!!