Kampreferat Stavanger Fighters VS Jarlsberg Flyers U15/U18/O18

Hjemmekamp for Siddis Fighters

Siddis Fighters VS Jarlsberg Flyers U15

I helgen var våre 3 Siddis Fighters lag klare for hjemmekamp på vår provisoriske hjemmebane ved Nærbø.  Denne helgen var det Jarlsberg flyers som hadde reist 7 timer for å møte heltene fra Stavanger. Søndag morgen kl 09.00 står de yngste spillerne klare på isen, i den noe kalde hallen. Men temperaturen setter ingen demper på stemningen på tribunen, som halvveis er fylt opp av foreldre, søsken og venner. «Fighters!! Fighters!! Fighters!!» ljomer det utover isen idet u15-lagene gjør seg klare før pucken skal droppes.

Første periode viser seg å være en fartsfull og jevn periode. Allerede etter nesten 3 minutter står stillingen 0-1 til Jarlsberg Flyers u15, scoring av Magnus Christensen. Men dèt roer ikke tempoet til Siddis Fighters u15, som etter 8 minutter utligner stillingen!
Andre periode begynner like jevnt med høyt tempo. Innsatsen er stor fra begge lag, men Flyers trekker det lengste strået og tar ledelsen. Magnus Christensen sitt andre mål for dagen og stillingen står 1-2. Fighters kjemper hardt videre for å få et mål, noe som resulterer i en utvisning for hjemmelaget. 2 minutter i boksen til Iver Riise for interference.
Lagene går av isen etter 15 harde minutter og stillingen står 1-2.
Tredje periode var nervepirrende og gjenspeilet hele kampen. Høyt tempo, jevne lag og mye sjanser begge veier. Noen spillere fra Tønsberg mister etterhvert hodet og får 3 utvisninger på 4 minutter. Fighters har nå mye overtallsspill og utnytter det godt. Etter 12 minutter kommer reduseringen, med scoring av Robin Riise! Stillingen er nå 2-2! Men like etter reduseringen får Fredrik Riise 2 minutters utvisning for interference. Flyers vet også hvordan å utnytte overtallsspill og tar ledelsen 2-3. Lagene er nå like mange på isen, men Flyers går rett i angrep fra dropp og øker ledelsen ytterligere, 2-4. Dette blir sluttresultatet og et noe skuffet u15 lag går av isen. Men for en spennende kamp! Strålende innsats av Siddis Fighters u15.

 

Siddis Fighters VS Jarlsberg Flyers U18

Etter isen har blitt preparert inntas banen med friske ben fra to nye lag, Siddis Fighters u18 og Jarlsberg Flyers u18. Fighters u18, som har 2 tap så langt i år, er meget sultne på å ta tre poeng. Det viser seg å ha effekt, for etter snaue 5 minutter scorer Stian Riise og Fighters tar ledelsen 1-0! Det er meget spennende å iaktta et sterkt u18 lag som spiller veldig underholdende hockey. Stillingen holder seg 1-0 ut perioden.
Neste periode åpner tøffere og resulterer i utvisninger både til hjemme- og bortelag.
2 minutter til Anders Riise for boarding, 2 minutter til Magnus Kristensen for slashing og
2 minutter til Stian Riise for slashing. Etter 6 minutter utnytter Flyers at Fighters har 1 mann mindre på isen og setter inn utligningen. 1-1, scoring av Magnus Kristensen. Mot slutten av perioden må Carl Jørgen Harbo sette seg i boksen for slashing, men heltene forsvarer seg godt, og bortelaget får ikke utnyttet overtallet.
I tredje periode ser Fighters-spillerne meget bestemte ut. Hva har trenerne sagt til dem i pausen? De kommer på isen med fornyet guts og skikkelig fighter-ånd, og etter 5 minutter setter Carl Jørgen Harbo Fighters i ledelsen. 2-1! 1 1/2 minutt senere setter Stian Riise sitt andre for dagen, 3-1! Jubelen fra tilskuerne klinger i veggene på Nærbø ishall. Flyers skjerper seg og gir god motstand, men må kapitulere når Knut-Ove Helgeland scorer etter 11 minutter. Siddis Fighters u18 vinner fortjent 4-1 og takker trenere og publikum for støtten.
Gratulerer med seieren!

 

Siddis Fighters VS Jarlsberg Flyers O18

Med vinnerånden U18 etterlot seg rungende i hallen inntar det tredje laget fra Siddis Fighters isen. Det er klart for senior-kamp. Spillerne samles rundt målvakt Vegard Bjørgengen som spiller sin siste kamp iført Fighter-drakten. De får en oppglødning fra kapteinen om å gi alt til fløyta går, og rydde opp foran sin stjernekeeper. Første periode braker løs og Flyers går rett i angrep. Men Fighters rydder opp i egen sone og viser seg sterkere nå enn noensinne. En intens kamp med mye angrepsspill fra bortelaget, og fremragende forsvar fra hjemmelaget. Etter snaue 15 minutter finner Flyers et smutthull og scorer kampens første mål. 0-1 av Ken Ludvig Riksfjord. Men motet holdes opp av Fighters-laget som lever opp til navnet sitt. Kampånden tar derimot overhånd for Espen Kyllevik som må sette seg i utvisningsboksen i 2 minutter for slashing.
Andre periode starter som første avsluttet, power-play til bortelaget. De får ingen gevinst av det, da senior-laget til Siddis Fighters forsvarer seg sterkt mens målvakt Vegard spiller sitt livs kamp. Men etter 16 minutter gjør Fighters en enkel tabbe, og Flyers kontrer og setter enkelt inn 0-2. Nådeløst av Oliver Fjeldstad. Med kun 2 minutter igjen av omgangen blir det en pause, da brannalarmen går i Nærbø ishall. Spillerne får en pust i bakken før andre periode avsluttes med stillingen 0-2. Etter isen er ferdig preparert, er det klart for dagens siste periode! Siddis Fighters Elite har fortsatt håp om å snu kampen og beholde 3 poeng i Stavanger. Flyers har også, underlig nok, styrket sitt håp om å ta med hjem 3 poeng.
Når pucken droppes i 3 periode snubler et svekket Fighters-lag og Flyers øker ledelsen etter 1 1/2 minutt med en 0-3, scoring av Oliver Fjeldstad. Det tar nye 6 minutter før Danny Twilley scorer og stillingen står 0-4. Etter nesten 15 minutter setter Flyers opp et meget effektivt angrepsspill og Svenn Christensen øker til 0-5. Han er ikke fornøyd med kun ett mål, og setter like gjerne ett til i det 18. minutt. 0-6 til Flyers. Bortelaget tar litt lett på sine motspillere og Oliver Fjeldstad må sette seg 2 minutter i boksen for hooking. Dette trigger hjemmelaget litt for mye, som gjør at Helge Log får 2 minutter for interference. Dermed er lagene like mange på isen. Hjemme supporterne har ikke hatt mye å juble over i den tredje perioden frem til det gjenstår 16 sekunder på tavla. Øystein Kulterud, nyankommet fra Oslo, plasserer pucken i krysset fra blue-line og pynter på resultatet. 1-6. Jarlsberg Flyers Elite som er fornøyd med 3 poeng, mens Siddis Fighters Elite er godt fornøyd med eget spill.

Takk til begge lag for en meget underholdene dag i Nærbø ishall!

Neste hjemmekamp er 28. november mot Horten Lynx! Vi gleder oss, og håper på mer å juble for!